Mijn favorieten

Onze medewerkers

Puntman Makelaardij B.V.

Wilfred Puntman
Wilfred Puntman
Makelaar
Ik ben geboren en getogen in Arnhem. Na diverse omzwervingen ben ik in 1995 begonnen met de studie Makelaardij en ben ik, na het behalen van alle vakken en het slagen voor de vaktest, op 6 december 1996 beëdigd als makelaar/taxateur door de Rechtbank te Almelo.

1 januari 1997 zijn wij Puntman Makelaars gestart en 9 maanden later volgde het lidmaatschap bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). April 1999 verhuisde ons kantoor naar de huidige locatie aan de Venlosingel 50 (48 en 50). Een mooie locatie, direct tegenover Woonboulevard Arnhem.

Op 1 januari 2020 bestaan wij alweer 23 jaar. 23 jaar die staat voor kennis en ervaring, maar vooral voor kwaliteit. Als beloning daarvoor is ons kantoor in januari 2019 wederom verkozen tot De Beste Makelaar in Nederland. Een prestatie waar wij heel erg trots op zijn!
Claudia Puntman
Claudia Puntman
Secretarieel
Mijn naam is Claudia Puntman, ik ben geboren in Nijmegen en woonachtig in Elst. Ik ben getrouwd met Wilfred en samen hebben wij twee zoons genaamd Colin & Ian en een trouwe viervoeter die luistert naar de naam Maggie.

Op 1 januari 1997 ben ik samen met Wilfred gestart met ons bedrijf. In de loop der jaren is er heel wat veranderd. We begonnen vanuit huis met onze werkzaamheden en nu werken we al heel wat jaren vanuit ons prachtige kantoor aan de Venlosingel 50 te Arnhem. Juist in dit digitale tijdperk vind ik persoonlijk contact met onze cliënten heel erg belangrijk! Ik durf best te zeggen dat we daar allemaal erg goed in zijn. We gaan voor al onze klanten door het vuur. We zijn tenslotte niet voor niets benoemd tot de Beste Makelaar in Nederland over het jaar 2015. En...in januari 2019 zijn wij wederom verkozen tot de Beste Makelaar in Nederland. Daar ben ik heel erg trots op!

Samen met Maggie werk ik in de binnendienst. Wij zorgen er samen voor dat alle dossiers tip top in orde zijn. Ik kan met recht zeggen dat mijn werk erg leuk is en dat ik daar erg veel plezier aan beleef.
Maggie Puntman
Maggie Puntman
Assistent Makelaar
Ik ben Maggie, een trouwe Border Collie. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Puntman Makelaars als Assistent Makelaar en doe ik daarnaast allemaal taken voor de binnendienst ;-)

In mijn vrije tijd ren ik graag op de heide of lig ik lekker te luieren op de bank of voor de houtkachel. Ik hoop u graag eens op kantoor te ontmoeten :-)