Mijn favorieten

Verkoop

Wij zijn niet de grootste, maar dat willen wij ook niet zijn. Wel willen wij voor onze clienten de beste zijn! Op 3 januari 2020 hebben wij over het jaar 2019 het Uitstekende Makelaar keurmerk mogen ontvangen. In 2019 werden wij zelfs voor de tweede maal verkozen tot de Beste Makelaar in Nederland!

      

Wat doet Puntman Makelaars dan anders? Wij werken persoonlijk en komen altijd onze afspraken na. Daarnaast heeft u bij ons, door onze unieke manier van werken, een grotere kans om ook succesvol te verkopen.

Wij zijn traditioneel, maar in de modernste jas. In een persoonlijke gesprek vertellen wij u graag alles over onze bijzondere werkwijze. Denkt u bijvoorbeeld aan:
- Het Online Bieden,
- Onze speciale wijze van bezichtigen,
- Uw eigen online klantdossier,
- Top presentatie op Funda en Puntman,
- Optimaal gebruik van Social Media,
- Ons geweldige Open Huis,
- en alle extra's die standaard onderdeel uitmaken van onze dienstverlening.

Een snelle verkoop is mooi, maar veel belangrijker is dat u tevreden bent over de verkoopprijs en onze dienstverlening. Door onze werkwijze en persoonlijke betrokkenheid heeft u een grotere, en snellere, kans op verkoop. Onze betrokkenheid geeft zich ook uitstekend weer in de cijfeers die wij van onze clienten op Funda ontvangen. Graag informeren wij u hierover meer in een persoonlijk gesprek. 


Bij Puntman Makelaars werken wij transparant. Geen maandelijkse bedragen, geen bedragen per bezichtiging en zeker geen verrassingen achteraf. Gewoon helder en duidelijk!

Tot ziens bij Puntman Makelaars.

Wilfred Puntman

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring