Mijn favorieten

Taxaties

Een woning heeft verschillende waarden. Marktwaarde, executiewaarde, herbouwwaarde zijn enkele waarden die je zoal hoort. Maar meestal gaat het om de marktwaarde van uw woning: het bedrag dat een huis opbrengt bij aan- of verkoop. Op basis van deze waarde vraagt u de financiering aan.

 

Onze vakkundige taxateurs stellen die waarde graag voor u vast. Na een bezoek aan uw woning of de door uw gekochte woning ontvangt u van ons (via het NWWI) een digitaal taxatierapport, met daarin alle kenmerken en de marktwaarde van de woning. Kortom: een taxatie door de Puntman Makelaars betekent kwaliteit.

Wat kost een NWWI taxatie?


Woning: € 495,-- inclusief BTW en de kosten van het Kadaster en het NWWI. *

Appartementsrecht: € 545,-- inclusief BTW en de kosten van het Kadaster en het NWWI. *

Indien u ook een waarde na verbouwing nodig hebt, is er een opslag van € 50,-- op bovengenoemd tarief. *


* Bovengenoemde tarieven gelden voor standaard woningen. Indien u een bijzondere taxatie nodig hebt, of een woning hebt die extra opnametijd vergt door type of grootte, kan dit tarief afwijken. Wilt u dit vooraf overleggen, neem dan contact op met ons kantoor, 026-383 03 30.

Een gegeven opdracht kan men voor de woningopname annuleren. Puntman Makelaars brengt u echter wel, voor de gemaakte kosten, € 145,-- inclusief BTW en NWWI-kosten in rekening.


Vraag nu een NWWI Taxatie aan?
Voor het aanvragen van een NWWI Taxatie kunt u op onderstaande logo/link klikken:Tot ziens bij Puntman Makelaars.

Wilfred Puntman

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring