Mijn favorieten

Taxaties

Een woning heeft verschillende waarden. Marktwaarde, executiewaarde, herbouwwaarde zijn enkele waarden die je zoal hoort. Maar meestal gaat het om de marktwaarde van uw woning: het bedrag dat een huis opbrengt bij aan- of verkoop. Op basis van deze waarde vraagt u de financiering aan.Onze vakkundige taxateurs stellen die waarde graag voor u vast. Na een bezoek aan uw woning of de door uw gekochte woning ontvangt u van ons (via het NWWI) een digitaal taxatierapport, met daarin alle kenmerken en de marktwaarde van de woning. Kortom: een taxatie door de Puntman Makelaars betekent kwaliteit.

Wat kost een NWWI taxatie?

Let op: sinds april 2018 zijn er nieuwe, en dus meer, regels voor de taxateur zoals het gebruik van een uniforme meetstaat, een bijlage van de energiebesparende maatregelen etc. etc. Dit heeft invloed op de verwerkingsduur en daarmee met de taxatiekosten. Puntman Makelaars heeft met/bij onderstaande tarieven hiermee rekening gehouden.


Woning: € 495,-- inclusief BTW en de kosten van het Kadaster en het NWWI. *

Appartementsrecht: € 545,-- inclusief BTW en de kosten van het Kadaster en het NWWI. *

Indien u ook een waarde na verbouwing nodig hebt, is er een opslag van € 50,-- op bovengenoemd tarief. *


* Bovengenoemde tarieven gelden voor standaard woningen. Indien u een bijzondere taxatie nodig hebt, of een woning hebt die extra opnametijd vergt door type of grootte, kan dit tarief afwijken. Wilt u dit vooraf overleggen, neem dan contact op met ons kantoor, 026-383 03 30.

Een gegeven opdracht kan men voor de woningopname annuleren. Puntman Makelaars brengt u echter wel, voor de gemaakte kosten, € 145,-- inclusief BTW en NWWI-kosten in rekening.


Vraag nu een NWWI Taxatie aan?
Voor het aanvragen van een NWWI Taxatie kunt u op onderstaande logo/link klikken:Tot ziens bij Puntman Makelaars

Wilfred Puntman