Mijn favorieten

Taxaties

Een woning heeft verschillende waarden. Marktwaarde, executiewaarde, herbouwwaarde zijn enkele waarden die je zoal hoort. Maar meestal gaat het om de marktwaarde van uw woning: het bedrag dat een huis opbrengt bij aan- of verkoop. Op basis van deze waarde vraagt u de financiering aan.

 

Onze vakkundige taxateurs stellen die waarde graag voor u vast. Na een bezoek aan uw woning of de door uw gekochte woning ontvangt u van ons (via het NWWI) een digitaal taxatierapport, met daarin alle kenmerken en de marktwaarde van de woning. Kortom: een taxatie door de Puntman Makelaars betekent kwaliteit.

Wat kost een NWWI taxatie?


Woning: € 575,-- inclusief BTW en de kosten van het Kadaster en het NWWI. 

Appartementsrecht: € 625,-- inclusief BTW en de kosten van het Kadaster en het NWWI.

Indien u ook een waarde nodig heeft na verbouwing en/of energiebesparende voorzieningen en/of in verhuurde staat, is er een opslag van € 75,-- op bovengenoemd tarief.


Bovengenoemde tarieven gelden voor standaard woningen. Het gebeurt zelden, maar indien u een bijzondere taxatie nodig hebt, of een woning hebt die extra opnametijd vergt door type of grootte, kan dit tarief afwijken. Wilt u dit vooraf overleggen, neem dan contact op met ons kantoor, 026-383 03 30.

Een gegeven opdracht kan men voor de woningopname annuleren. Puntman Makelaars brengt u echter wel, voor de gemaakte kosten, € 150,-- inclusief BTW en NWWI-kosten in rekening.


Vraag nu een NWWI Taxatie aan?
Voor het aanvragen van een NWWI Taxatie kunt u op onderstaande logo/link klikken:Tot ziens bij Puntman Makelaars.

Wilfred Puntman

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring