Mijn favorieten

Second Opinion

Help.…ik wil mijn huis verkopen!

Staat uw huis al enige tijd te koop en wordt u een beetje moedeloos? Het wil niet vlotten en u vraagt zich af waaraan dit kan liggen? Dan is de Second Opinion van Puntman Makelaars iets voor u.

Voor alle huizen in Nederland kunt u bij ons terecht voor een second opinion verkoopadvies. Met dit second opinion verkoop advies kunt u samen met uw eigen makelaar de verkoop van uw huis nieuw leven inblazen! Zodat ook u uw huis snel verkoopt.

Afhankelijk van uw wensen en waar uw huis staat, kunt u kiezen uit verschillende soorten adviezen

Second Opinion Basis: Een advies zonder bezoek aan uw huis (kan door heel Nederland). U geeft ons het adres, wij bekijken uw presentatie en promotie en spreken onze bevindingen en ons advies telefonisch met u door. De vergoeding die u betaalt voor dit advies bedraagt € 175,-- inclusief BTW.

Second Opinion Plus: Een advies met bezoek aan uw huis. Dit kan voor woningen binnen een straal van 30 km rond Arnhem. Wij bekijken de aanmelding en presentatie van uw huis. Ter plekke bespreken we onze bevindingen ons advies met u door. De vergoeding die u betaalt voor dit advies bedraagt € 295,-- inclusief BTW.

Second Opinion Compleet: Een advies met bezoek aan uw huis met een prijsadvies! Dit kan voor woningen binnen een straal van 30 km rond Arnhem. Wij bekijken de aanmelding en presentatie van uw huis en doen onderzoek naar de in deze markt realistische verkoopprijs. Op ons kantoor delen wij u onze bevindingen mee en volgt het advies. De vergoeding die u betaalt voor dit advies bedraagt € 495,-- inclusief BTW.

En? Wilt u de verkoop een “boost” geven, bel dan naar 026-3830330 of mail naar info@puntman.nl

Tot ziens bij Puntman Makelaars

Wilfred Puntman

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring