Mijn favorieten

Online Bieden

Bij Puntman Makelaars heeft u als verkoper de mogelijkheid om uw woning op de woningmarkt aan te bieden met Online Bieden. Hoe werkt Online Bieden voor u als verkoper?
Verkopers kunnen bij Puntman Makelaars hun woning middels Online Bieden op de markt zetten zodat zij via een transparant biedproces de verkoop van hun woning kunnen, of willen realiseren. Puntman Makelaars activeert de tool als onderdeel van het verkoopproces. In plaats van een één-op-één onderhandeling met een geïnteresseerde, of in plaats van een gesloten inschrijving, komen prijs en de voorwaarden transparant tot stand. Iedere geïnteresseerde kan meedoen aan het proces en daarbij zijn voorwaarden voor onder andere financiering, bouwkundige keuring en transportdatum doorgeven.

Wordt de hoogste bieder automatisch ook de koper?
Nee, als verkoper bepaal jij met wie je een koopovereenkomst wilt gaan tekenen. Dat kan de hoogste bieder zijn, maar naast de hoogte van het bod wordt er ook gekeken naar de voorwaarden van ieder bod. Is bod twee of bod drie aantrekkelijker, dan kun je er voor kiezen om dat bod te accepteren. Stel dat de gewenste prijs niet gehaald is, dan heeft u als verkoper altijd het recht om het niet te gunnnen.

Waarom verkopen via Online Bieden?
Verkopen via Online Bieden geeft alle geïnteresseerden gelijke kansen. Het is een eerlijke manier van verkopen. Iedereen die mee wil doen aan het biedproces kan bovendien zelf aangeven welke aanvullende voorwaarden hij of zij wil bedingen. Misschien heb je zelf weleens mee gedaan aan een inschrijving. Je weet hoe frustrerend dat kan zijn omdat je geen enkel houvast hebt wat je moet bieden. Door het prijsvormingsproces transparant te maken hebben geïnteresseerden gedurende het hele biedproces, zelf de keuze of ze nog een bieding willen doen of niet.

Belangrijk om te weten!
Biedstap: De biedstap kan per woning verschillen, dit is voor de start van een biedronde ingesteld door Puntman Makelaars. Je kunt een bod uitbrengen dat 1 of meerdere biedstappen hoger ligt.

Verlenging: Als er in de laatste 2 minuten een bod geplaatst wordt, wordt het biedproces met diezelfde tijd verlengd.

Overbieden: Men kan zichzelf niet overbieden, wel de ontbindende voorwaarden wijzigen.


Enkele documenten:
Algemene Voorwaarde Online Bieden
Privacybeleid Online Bieden

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Puntman Makelaars, 026-383 03 30.

Tot ziens bij Puntman Makelaars.

Wilfred Puntman
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring