Mijn favorieten

Beste Makelaar in Nederland

Puntman Makelaars is in 2019 wederom verkozen tot Beste Makelaar in Nederland (2018). 


 

2018 - Puntman Makelaardij Arnhem

Dat is beste makelaar van Nederland in 2018

Met een 9,999 als gemiddelde cijfer, gekregen van hun tevreden klanten, staat Puntman Makelaars weer bovenaan de ladder. Inderdaad, ook dit jaar was het nodig om op de duizendste precies te kijken wie er gewonnen heeft. Ook in 2015 mochten zij de titel 'Beste Makelaar van Nederland' al een keer dragen. Dat deze ontzettend hoge score wel degelijk verdiend is, lees je in de beoordelingen over hun dienstverlening.

Op de tweede plek, met een 9,996 als score is wederom De Makelaers uit Amsterdam geëindigd. Vorig jaar werden zij ook tweede. Blijft een knappe prestatie! Makelaar Bert, ook uit Amsterdam, hebben een verdiende derde plaats met een 9,991 als gemiddelde beoordelingscijfer over 2018. Het is een nek-aan-nek strijd in Amsterdam...

Wat een spanning dit jaar, waarbij de beste makelaars van het land erg dicht bij elkaar staan qua score. Het is duidelijk dat zij hun klanten dusdanig weten te enthousiasmeren, en de verwachtingen weten te overtreffen, dat ze dikke en vette tienen blijven scoren. Maar liefst acht makelaars scoorden gedurende het jaar 2018 hoger dan een 9,9  gemiddeld, met minimaal 24 beoordelingen.
Bron: WIDBM

Maar wat doen wij bij Puntman Makelaars dan anders? Wij werken heel persoonlijk en komen altijd onze afspraken na. Ons doel is om er voor te zorgen dat onze cliënten met een goed en tevreden gevoel op onze dienstverlening terug kunnen kijken. Een daar slagen wij goed in!

2019 - Uitstekende Makelaar

2018 - Beste Makelaar in Nederland
2017 - Beste Makelaar in Gelderland
2016 - Beste Makelaar in Gelderland
2015 - Beste Makelaar in Nederland
2014 - Uitstekende Makelaar
2013 - Beste Makelaar in Gelderland


Met ruim 500 beoordelingen scoren wij als gemiddelde cijfer een 9,8!

Tot ziens bij Puntman Makelaars.

Wilfred Puntman

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring